Om Systofte Skovby

Bestyrelsen

Tre Kilometer til byen

Formand
Henning (Flex) Jensen
Tlf. 29 64 63 77
E-mail: hjcjensen@turbopost.dk

Næstformand
Leif Olsen
Tlf. 20 42 84 35
E-mail: Leif.OlsenLeif.Olsen0@gmail.com

Sekretær
Lisbeth Christensen
Tlf: 28 30 55 47
E-mail: Carlis@mail.dk

Bestyrelsesmedlem
Elly Kimer
Tlf. 26 92 90 50
E-mail

Links

Vedtægter
Oversigt Foreningens område
Generalforsamling
Nyhedsbrev

Systofte Skovby er en landsby på Falster med 354 indbyggere (2011). Systofte Skovby er beliggende i Systofte Sogn tre kilometer øst for Nykøbing Falster. Byen tilhører Guldborgsund Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Byen har et rart nærmiljø og hyggelig atmosfære og selvom Systofte Skovby ligger tæt på byen, har man stadig en fornemmelse af at være på landet og væk fra byen stress og jag. I Systofte Skovby findes endvidere en dagplejer, et Bilpleje Center, Systofte Kirke. Om sommeren er der flere vejboder som sælger frugt og grønt.

P5063163-skov

500 meter til skov og marker

Systofte Skovby er omgivet af grønt og indbyder til friluftsliv. Systofte Skov ligger kun 500 meter fra boligområdet og er med sit stisystem oplagt til en gå- eller løbetur. Oplandets småveje giver dig gode cykelveje, hvor du kan følge årstidens skiften.

P5044899-legeplads--rutsjebane

Fællesareal

Grundejerforeningen har et fællesareal som i medio 2012 blev renoveret og der blev rejst en ny legeplads. Skabelsen af foreningens legeplads og renoveret fællesareal, skete i et fælles samarbejde mellem byens beboer, som villigt lage mange timers arbejde i at få skabt nogle hyggelige rammer.

Endvidere blev der med hjælp fra Landdistriktspuljen ansøgt om økonomisk støtte til anskaffelse af ny legeplads. Udover en ny opført legeplads, er det etableret bålplads og opstillet fodboldmål. Byens beboer benytter fællesarealet samt bålplads til private arrangementer, hvilket glæder bestyrelsen for Grundejerforeningen.